Kjøp kjøkkenløsning fra en produsent med lokale forhandlere

Å designe, planlegge og kjøpe nytt kjøkken kan være en stressende og tidkrevende oppgave. En mengde elementer må samkjøres, og det er lite rom for avvik eller feilgrep. Derfor er det uten tvil en stor fordel å velge en kjøkkenprodusent med mange lokale forhandlere.

Fordeler med en lokal forhandler

Det går an å kjøpe alt mellom himmel og jord på internett, og det er selvfølgelig teoretisk mulig å bestille et kjøkken på nett. Det er likevel de færreste som faktisk gjør det, og det er flere gode grunner til det.

  • Kvalitetsprodusenter som AUBO Kjøkken, Bad, Vaskerom og Garderobe har forhandlere helt fra Farsund i sør til Kirkenes i nord – les mer og finn forhandler med noen få klikk.
  • Riktige mål og koordinering med håndverkere er kritisk når det gjelder kjøkken. Den lokale forhandleren kan bistå med både rådgivning og andre tjenester.
  • En tegnetime ansikt til ansikt sammen med en kjøkkenkonsulent gjør det mulig å diskutere mulige løsninger på en uovertruffen måte.

Hva trenger du å forberede til tegnetimen?

Husk på at kjøkkenkonsulenten er en ekspert, som kanskje har tegnet mange hundre kjøkken allerede. Det betyr at du ikke trenger å sette deg inn i alle detaljer når det gjelder for eksempel hvilke moduler som passer sammen.

Det er selvfølgelig viktig å avklare de praktiske detaljene som kjøkkenkonsulenten trenger å vite i forkant av møtet: eksakte mål, elektriske punkter, vann og avløp. I forbindelse med nybygg kan det være mulig å samkjøre dette med boligprodusenten, noe som forenkler prosessen.

Utover disse rammebetingelsene: tenk fritt, og la deg inspirere av forskjellige løsninger og inspirasjon på nettsidene til kjøkkenleverandøren. Du kan stole på at du vil bli realitetsorientert i planleggingsmøtet, både når det gjelder hva som er teknisk og økonomisk mulig. Derfor er det å tenke fritt, og lage en ønskeliste med forskjellige funksjoner og designelementer, noe av det aller viktigste du kan gjøre.