Få den beste båtsommeren i 2022

Sommer betyr båtliv, og med den lange kystlinjen Norge har, betyr det at sommeren er rik på muligheter for å dra på et skikkelig båteventyr. Men for å kunne nyte sommeren og ikke minst båtlivet til sitt absolutt fulle potensiale, er det noen ting som det er bra å tenke på. I denne artikkelen skal du derfor få en liten oversikt over noen av de aller viktigste tingene – sånn at du kan bli klar til tidenes båtsommer i 2022.

Enten man er ny båteier, skal være med venner på tur eller er dreven båtentusiast, er det noen ting som er lette å glemme. Det er mange som får disse tingene inn i rutinen etter hvert, sånn at det ligger på ryggraden, men for alle oss andre er det greit med en liten sjekkliste og den kommer her.

Husk riktig utstyr

Hvis du bare husker én ting, så husk denne! Det å ha riktig utstyr er alfa og omega for å få en bra tur, og her er sider som Maritim akkurat det du trenger – både når det kommer til å finne det du trenger, og når det kommer til å faktisk også bli inspirert til ting du kanskje trenger. Mulighetene er uendelige. Her er noen ting du kan tenke over:

  • Ha riktig utstyr til all slags vær og vind
  • Ha utstyr til krevende situasjoner som mest sannsynlig ikke skjer, men som likevel selvsagt kan skje
  • Sørg for å ha ekstra av de tingene båten krever for å fungere optimalt
  • Tenk på både funksjonalitet, komfort og brukervennlighet når du velger utstyr – dette er noe du kommer til å takke seg selv for senere

Tenk over hva dere skal spise

Det å planlegge og handle høres kanskje kjedelig ut, men det å faktisk gjøre denne jobben på forhånd, er noe du kommer til å bi veldig glad for senere. Dette er den beste måten å optimalisere plassen dere har i kjøleskapet, hvordan dere kan lage mat og en rekke andre ting, sånn at dere ikke trenger styre med det når dere er på tur.

Tenk over hvilke retter som egner seg, hvilke ingredienser dere kan bruke til flere ting og ikke minst hva dere har lyst på. Det er viktig å huske at mulighetene er helt annerledes på en båt enn det er i et vanlig kjøkken, så husk å avstemme dette med forventningene deres sånn at alle får den beste opplevelsen.