Topp 10 nettspill man bør spille når man er på tur

Å reise er alltid like gøy, men kanskje litt mindre gøy i år med tanke på alle restriksjonene vi har fått. Med 10 dagers karantene frister det ikke akkurat så veldig mye med en ukes tur til Spania akkurat nå for eksempel. Med det sagt, så er det heldigvis mange flotte områder man kan reise til i Norge.

Vårt flotte land har mye fint å by på, uansett om man er på utkikk etter å bade, dra på fjellet, stå på ski eller skøyter eller gå i skogen. Byene Bergen, Trondheim, Stavanger, Hardanger og Lofoten er blant favorittene, og passer perfekt for årets feriering.

Når man er ute og reiser er det som oftest mye å gjøre, men det kommer også stunder hvor man kanskje til og med kjeder seg litt. Reisen med bil, fly eller båt kan være lang, og da er det veldig fint med nettspill som får tiden til å gå. I denne artikken vil du få vite om topp 10 nettspill man bør spille når man er på tur. Så bare nyt lesingen!

Hvorfor spille på nettspill mens man er på tur?

Når man er på tur er det ikke alltid humøret er på topp, eller at det er så mye å gjøre. For eksempel kan det være dårlig vær en dag, og man holder seg inne hele dagen. Eller at man rett og slett kjeder seg litt på morgenen hvis man står opp før de andre eller når man har kommet hjem igjen etter en lang dag med opplevelser. I slike stunder er nettspill perfekt.

Topp 10 nettspill du bør spille på tur

Det finnes et enormt antall av spill du kan spille på nett, hos flere ulike nettsider. Spillene i vår topp 10 listen over nettspill du bør spille når du er på tur er fra to nettsider. De første fem finner du på nettsiden 1001spill.no, mens de fem siste kommer fra Facebook.com. Listen er ikke satt opp på noen spesiell måte utenom dette. Så det første spillet er ikke bedre enn det 10. nødvendigvis.

8Ball Online

8Ball, eller biljard som vi kaller det på norsk, er veldig populært blant både unge og voksne. I 8Ball Online spiller du mot spillere fra hele verden, én om gangen. For å sikte med kølla, bruker du bare pekeren og flytter den slik at den sikter riktig mot kula/kulene. Hjelpelinjen viser deg hvor du vil treffe på kulene. Når du har siktet riktig, velger du bare riktig styrke og skyter.

Chess Classic

Dette spillet er perfekt hvis du liker hjernetrim. Med Chess Classic kan du enkelt spille sjakk på nett, så du slipper å ta med deg noe sjakkbrett på tur. Når det er din tur i spillet, klikker du bare på brikken du ønsker å flytte, og hvor du vil sette denne. Husk at vanlige sjakkregler gjelder for hvor du kan plassere de ulike. Chess Classic kan spilles på PC, mobil og på nettbrett.

Spider FRVR

Med Spider FRVR kan du legge edderkoppkabal på nett. Dette er et spill mange oss vokste opp med å spille på den stasjonere datamaskinen vi hadde hjemme. Den har derfor en plass i hjertene til mange nordmenn. Målet i edderkoppkabal er å flytte kortene oppå hverandre slik at de går fra konge til ess. Spillet er perfekt for nybegynnere, da det viser deg hvilke kort du kan flytte.

Life: The Game

Dette er et morsomt spill som som tar deg gjennom livet fra fødselen. Du vil deretter gå igjennom det å vokse opp, og gjennomgå puberteten og mer. Spillet kan være litt vanskelig i begynnelsen, men så snart du har kommet inn i det blir det gøyere.

Minecraft – gratisversjon

I 2019 feiret Minecraft 10 år, og i den forbindelse skapte de en gratisversjon av spillet på nett, som er tilgjengelig på PC, mobil og nettbrett. Spillet går ut på å bygge steder, bygninger og mye mer i en ganske firkantet verden.

Du bygger med blokkene du har nederst på skjermen, og hvis du har behov for mer av disse er det bare å ødelegge lignende blokker og plukke dem opp. Gratisversjonen av Minecraft har derimot ubegrensede blokker tilgjengelig, så du slipper å finne noe selv. Se opp for zombiene når du spiller!

Nametests

Dette spillet har blitt veldig populært på Facebook. Det tar deg til en side full av tester, som tar utgangspunkt i din fb profil. Testene du kan ta er for eksempel «Hva vil julenissen gi deg denne julen?» og «Hvilke feil arvet du fra moren din?». Man trenger ikke å svare på spørsmål for å ta disse, bare skrive inn fornavn og venners fornavn for noen tester. Svarene du får er veldig interessante og morsomme. Nå skal man ikke ta svarene for god fisk, men noen av disse kan man faktisk kjenne seg igjen i!

Quiz Planet

Quiz Planet er spillet du bør spille hvis du liker å utfordre venner å familie. I dette spillet velger du deg en kategori når det er din tur, så vil du få svare på tre spørsmål. Svarene du har valgt vises ikke til motstanderen før de har svart på de samme spørsmålene og omvendt. Den eneste nedturen med dette spillet er at man må vente på at motstanderen skal spille.

Square Bird

Sqare Bird er også et veldig populært spill på Facebook, med 1 million spillere. Spillet fungerer litt på samme måte som Stick Hero og Flap Bird, som mange har spilt tidligere. Du må altså sørge for at den firkantede fuglen kommer seg over, under eller igjennom hindringene. Dette gjør du ved å tappe på skjermen, eller klikke hvis du spiller på PC.

Cure Feet

Dette spillet er ikke for alle akkurat. I dette spillet skal du rense en persons føtter. Dette gjøres blant annet med en skrape og buffer. Du vil også måtte fjerne fliser og lignende. Spillet er veldig populært blant mange, men virker nok å være best for de som er interessert i føtter og det å rense hud osv.

Save Girl

I dette nettspillet er jobben din å redde den blonde jenta, som havner i all slags fare. For å redde henne må du kutte tråden, som er veldig enkelt i starten, men kan bli vanskeligere på høyere nivåer. For å kutte denne, drar du bare fingeren eller pekeren over den, avhengig av om du spiller på PC eller mobile enheter.

Drøm deg bort til varmere strøk

Grunnet koronaviruset kan vi ikke reise til utlandet for å slappe av i varme land som Spania og Gran Canaria – men! Ingen har sagt at man ikke kan drømme seg bort til varmere strøk. Med tropiske drinker som Piña Colada og eksotiske drikker som Cuba Libre er dette ingen problem. Man kan også se på TV-serier som Charter Feber for å komme i reisestemning. Nettspillene vi har fortalt deg om i denne artikkelen vil også få deg til å glemme den nåværende situasjonen en liten stund.