Bo på en av Norges vakreste øyer

Norge er et fantastisk land, og det er utrolig mange fine steder å bo, så lenge du er villig til å bevege på deg, og så lenge du vet om dem.

Så er det også sånn at mange av byene og områdene er i nærheten av Norges storbyer. For selv om du vil bo på et vakkert sted, vil du kanskje også bo litt praktisk til. I at det er en flyplass i rimelig nærhet og at det er nok med jobbmuligheter. Disse tingene spiller en stor rolle i ens liv, tross alt. Og med alt det sagt, så bør du virkelig ta en titt på leilighet til salgs på Askøy.

Om du ikke vet hvor Askøy ligger, så er det en øy rett utenfor Bergen. Men ikke bekymre deg, for selv om det er en øy så er det broforbindelse til fastlandet, så du ikke trenger å tenke på å ta en ferge hver eneste dag om du jobber i Bergen. Og det er virkelig et fantastisk sted å bo, med en natur du ikke finner mange andre steder i verden. Nå har Bonava startet med sine eiendomsprosjekter, som rett og slett er helt fantastiske. Og for all del, vil du ta ferga så tar det bare 12 minutter, så perfekt egentlig!

Det er jo greit nok, men det største trekkplasteret med et slikt prosjekt er kanskje det at det er Bonava som utvikler det. Det er noe man umiddelbart kan ha tillit til, fordi de har drevet med dette i veldig mange år nå. Så mange at de vet hva du som beboer vil ha, noe som dette beviser. For det å bygge nye boliger på Askøy gjør du bare med selvtillit, og med erfaring. Det har Bonava, og om det er noe som interesserer deg, så bør du definitivt ta en titt!