Flotte salongbord som kompletterer stuemøblementet ditt

Salongbord, sofabord eller avlastningsbord – kjært barn har mange navn. Samtidig er det mange stuer som mangler et bord som virkelig kunne være prikken over i-en. Det er selvfølgelig ingen som glemmer å kjøpe spisebord til kjøkkenet, men kanskje du har glemt å kompletter sofaen og lenestolene med et praktisk og pent salongbord?

Forskjellige bruksområder – fleksible løsninger

Det finnes en mengde forskjellige salongbord å velge mellom på markedet, og det finnes ingen tydelige «regler» når det gjelder hvilket bord du bør velge. Det er selvfølgelig mange som velger å komplettere eksisterende sofa, stoler eller annet møblement når det gjelder stilretning, men det er mulig å variere størrelse og form i det uendelige.

Dessuten er det viktig å huske på at den typiske norske stuen er i endring. TV-en er ikke nødvendigvis i sentrum i et rom som benyttes på forskjellige måter av alle familiemedlemmer. Det betyr at et salongbord heller ikke nødvendigvis er et avlastningsbord for fjernkontrollen og fredags-potetgullet.

Sofabord og salongbord med ekstrafunksjoner

Fleksible behov stiller også annerledes krav til salongbord og sofabord. Det er kanskje da særlig oppbevaring som kan være en spennende ekstrafunksjon i salongbordet. Nytteverdien er selvfølgelig avhengig av familiens unike behov, men en skuff eller to kan hjelpe deg med å holde både bordoverflaten og hele stuen ryddig.

Dessuten må jo et salongbord ikke plasseres fritt foran sofaen eller sittegruppen. Det kan for eksempel være plass til et salongbord ved siden av sofaen, noe som gjør helt nye løsninger mulig. Du kan for eksempel skjule diverse teknisk utstyr der, eller hvorfor ikke plassere en ladeplate på et strategisk sted?

Da er det kanskje på tide å ta en titt på stuen din med nye øyner. Et nytt salongbord kan være med på å forandre hele rommet, med enkle grep og til en relativt billig penge. Mulighetene er mange, så det er egentlig bare kreativiteten din som setter grenser.